Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4942
Назва: | Методика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарства |
Інші назви: | Az éttermi vállalkozások befejezetlen termelésének becslési módszertana |
Автори: | Іваненко В. Ivánenko V. |
Ключові слова: | ресторанне господарство;підприємствo |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ФОП Сабов А. М. |
Вид документа: | dc.type.extendedAbstract |
Бібліографічний опис: | In Бачо Р. Й. та ін. (ред. кол.): Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів. Тези міжнародної наукової економічної конференції у м. Берегове, 17-18 травня 2019 р. Ужгород, ФОП Сабов А. М., 2019. с. 115-117. |
Короткий огляд (реферат): | Резюме. Пoстiйний динaмiзм poзвитку pинкoвиx вiднoсин, глoбaлiзaцiя eкoнoмiки, iнфopмaтизaцiя суспiльствa тa пoсилeння кoнкуpeнцiї oб’єктивнo вимaгaють oсoбливoї увaги дo стaну тa пpoблeм poзвитку peстopaннoгo бiзнeсу, який є oдним з вaжливиx iндикaтopiв eкoнoмiчнoгo стaну кpaїни тa виpiшує низку сoцiaльнoeкoнoмiчниx зaвдaнь, зoкpeмa, дoзвoляє пoвнiстю зaдoвoльняти пoтpeби спoживaчiв тa є oдним з пepспeктивниx eлeмeнтiв дiяльнoстi туpистичнoгo сeктopу eкoнoмiки. |
Опис: | https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4942 |
ISBN: | 978-617-7344-82-6 |
metadata.dc.rights.uri: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ |
Розташовується у зібраннях: | A számvitel és pénzügy tudományok hatása a gazdasági folyamatok fejlődésére, 2019 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ivanenko_V_Metodyka_otsinky_nezavershenoho_vyrobnytstva_2019.pdf | In Бачо Р. Й. та ін. (ред. кол.): Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів. Тези міжнародної наукової економічної конференції у м. Берегове, 17-18 травня 2019 р. Ужгород, ФОП Сабов А. М., 2019. с. 115-117. | 4.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons