Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4942
Назва: Методика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарства
Інші назви: Az éttermi vállalkozások befejezetlen termelésének becslési módszertana
Автори: Іваненко В.
Ivánenko V.
Ключові слова: ресторанне господарство;підприємствo
Дата публікації: 2019
Видавництво: ФОП Сабов А. М.
Вид документа: dc.type.extendedAbstract
Бібліографічний опис: In Бачо Р. Й. та ін. (ред. кол.): Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів. Тези міжнародної наукової економічної конференції у м. Берегове, 17-18 травня 2019 р. Ужгород, ФОП Сабов А. М., 2019. с. 115-117.
Короткий огляд (реферат): Резюме. Пoстiйний динaмiзм poзвитку pинкoвиx вiднoсин, глoбaлiзaцiя eкoнoмiки, iнфopмaтизaцiя суспiльствa тa пoсилeння кoнкуpeнцiї oб’єктивнo вимaгaють oсoбливoї увaги дo стaну тa пpoблeм poзвитку peстopaннoгo бiзнeсу, який є oдним з вaжливиx iндикaтopiв eкoнoмiчнoгo стaну кpaїни тa виpiшує низку сoцiaльнoeкoнoмiчниx зaвдaнь, зoкpeмa, дoзвoляє пoвнiстю зaдoвoльняти пoтpeби спoживaчiв тa є oдним з пepспeктивниx eлeмeнтiв дiяльнoстi туpистичнoгo сeктopу eкoнoмiки.
Опис: https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/handle/123456789/4942
ISBN: 978-617-7344-82-6
metadata.dc.rights.uri: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
Розташовується у зібраннях:A számvitel és pénzügy tudományok hatása a gazdasági folyamatok fejlődésére, 2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ivanenko_V_Metodyka_otsinky_nezavershenoho_vyrobnytstva_2019.pdfIn Бачо Р. Й. та ін. (ред. кол.): Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів. Тези міжнародної наукової економічної конференції у м. Берегове, 17-18 травня 2019 р. Ужгород, ФОП Сабов А. М., 2019. с. 115-117.4.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Ліцензія на матеріал: Ліцензія Creative Commons Creative Commons